Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία περί νέας συνδρομητικής υπηρεσίας video games από την Apple

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η Apple προετοιμάζει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία για video games. Με βάση ρεπορτάζ που δημοσιεύει το Cheddar, υπάρχουν πληροφορίες από πέντε διαφορετικές πηγές και λέγεται ότι η Apple έχει ξεκινήσει συζητήσεις με εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών από τα τέλη του 2018. Τα πλάνα σχετικά με την υπηρεσία αυτή δεν αποκλείεται να εγκαταληφθούν ανά πάσα στιγμή, μιας και το όλο εγχείρημα βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο και τα σχετικά νέα έρχονται περίπου ένα χρόνο μετά την "έξωση" του Steam Link από το App Store. Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται, σε πολλές περιπτώσεις, η Apple να αναλάβει το ρόλο του developer. Ήδη η Apple έχει αποκομίσει σημαντικά κέρδη από παιχνίδια στις πλατφόρμες της και ίσως βλέπει ότι ήρθε η ώρα να επεκταθεί επιχειρηματικά. Εννοείται ότι για την ώρα, τα παραπάνω τα διαχειρίζεστε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*